Over ons

Het slijpen van de messen, het sissende geluid als het vlees op de hete grill wordt gelegd, een rokerige aroma van de houtskooloven en de grill: eten bij Route 34 is een beleving.

Het moderne interieur in het karakteristieke pand doet denken aan de jaren zestig en zeventig en ademt een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. De tafels zijn gemaakt van planken uit oude treinwagons, een stapel pallets dient als wijnrek. In de hoek staat een oude karakteristieke koelkast te brommen op een authentieke houten vloer. Dankzij het open gedeelte van de keuken kunt u live zien, horen en ruiken hoe uw gerecht wordt bereid.

 

Wat voor vlees heb ik in de kuip?

Het team van Route 34 is enthousiast, gepassioneerd en servicegericht. Wij vinden het belangrijk dat u een leuke avond beleeft. Daarnaast hechten wij erg veel waarde aan de kwaliteit van ons vlees. We gebruiken alleen eerlijke topproducten en daar zijn we trots op. Wij willen u zoveel mogelijk betrekken bij dit proces. Daarom geven onze koks tijdens het grillen tekst en uitleg over de herkomst van onze vleesproducten.

Buikje vol? Van tafel!

Een bezoek aan Route 34 is leuk voor de hele familie. Onze menukaart is kidsproof. Er is  genoeg te smullen voor de kleintjes en, ook niet onbelangrijk, ouders kunnen ongestoord van hun maaltijd genieten dankzij onze speciale kinderkamer waar de kinderen lekker kunnen rondrennen als ze klaar zijn met eten.

Zelf plaatjes draaien

Tijd voor een leuk feestje tussen de bedrijven door? Vier het bij ons. In ons restaurant is de mogelijkheid om met grote groepen apart te zitten. Onze Vinylbar leent zich bij uitstek voor groepen tot 35 personen.  Eten, drinken, dansen alles kan. Vinylbar? Ja hoor, u kunt zelf vinylplaatjes draaien! Kijk ook op de pagina Vinylbar. Stuur een mailtje om te informeren naar de mogelijkheden.

© 2017 Route34 | Steakhouse

Oosterlangen 2, Erm | 0591 201087 | info@route34.nl