Arrangementen

arrangementen voor groepen

 

Ook groepen zijn bij ons aan het juiste adres. Ons steakhouse is uitermate geschikt voor gezellig dineren met grotere groepen.

Om onze kwaliteit hoog te kunnen houden is het niet mogelijk om a la carte te bestellen op de avond zelf. Dit geldt voor groepen groter dan 14 personen. Het is onmogelijk om alles tegelijk en volgens onze kwaliteitstandaard op tafel te krijgen. Maar niet getreurd, wij hebben passende arrangementen waarbij wij wel kunnen voorzien in onze kwaliteit. Aangezien we ook graag maatwerk leveren gaan we graag met u in overleg. We zorgen samen voor passende samenstelling van de menukeuze. Op uw wensen gemaakt. Voor kleine en grote groepen hebben we mooie arrangementen voor diverse budgetten.

Als voorbeeld enkele mogelijkheden:

-Proeverij van diverse voorgerechten. Grote planken met voorgerechtjes. Lekker om zo vanaf te eten!

-Proeverij van diverse hoofdgerechten (180 gr. of 250 gr. p.p.). Voor elk wat wils. Grote planken met vlees waarvan u met zijn allen kan eten!

-In overleg een beperkte keuze van de menukaart. Keuzes worden vooraf bepaald. Gasten kunnen aan tafel kiezen uit deze keuzes.

-En nog veel meer mogelijkheden.

U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen! We gaan dan samen uw wensen bekijken en een mooi arrangement op maat aanbieden!

 

 

© 2017 Route34 | Steakhouse

Oosterlangen 2, Erm | 0591 201087 | info@route34.nl