Steakhouse

Doorbakken, met een knisperend goudbruin korstje of heerlijk sappig rood. Dun, dik, groot of klein. Gegrild of even in de houtskooloven, onze sappige, malse steaks zijn ongeëvenaard en mag u niet missen. Niet alleen vanwege de heerlijke smaak maar ook vanwege de unieke manier waarop het vlees wordt bereid.

Live cooking

Onze vleesgerechten worden live bereid op een broiler en de Josper grill. Een broiler is een typisch Amerikaanse manier van grillen. Door hoge temperaturen en infrarood bovenwarmte blijft de binnenkant van het vlees sappig en krijgt de buitenkant een heerlijk krokant jasje. De Josper grill, een 100 % houtskool gestookte oven, zorgt voor de welbekende grillsmaak. Onze koks geven live uitleg bij de grills, over de bereiding en de smaak van het vlees maar ook over de herkomst van het vlees.

Kwaliteit

Een steak smaakt het beste als het gemaakt is van kwalitatief goed vlees. Wij serveren alleen eerlijke producten, zoals Black Angus rundvlees uit Nieuw-Zeeland, Wagyu, een Japans black rund, varkensvlees van the Dukes of Berkshire en speciaal dry aged vlees dat een tijdje in een speciale rijpingskast heeft gelegen. Kijk voor meer info op de pagina “alles over ons vlees”

Vakmanschap

Het bereiden van een echte steak vergt vakmanschap. De marinade moet voortreffelijk van smaak zijn, de steak perfect afgesneden, de krokante laag niet te dik en niet te dun en de binnenkant precies goed sappig. Wij nemen geen risico en laten onze steaks bereiden door de beste koks van het Noorden. Het resultaat is zó lekker, dat u ongetwijfeld de deur oet de hengen komt lopen. Kortom: tijd om snel een steakvorkje te komen mee prikken!

The 3 big rules voor steaks
1 gebruik alleen kwaliteitsvlees
2 gebruik een goede grill met echt vuur
3 geniet van elke hap


Herkomst

Wij maken alleen gebruik van het aller lekkerste vlees.

Meer weten, klik dan op een van de dieren.


 

 


© 2017 Route34 | Steakhouse

Oosterlangen 2, Erm | 0591 201087 | info@route34.nl